Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Studiehuset fegu maskot
logo

Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Studiehuset fegu maskot
Studiehuset - om os

Skræddersyet lektiehjælp i København og på Frederiksberg

Studiehuset FEGU* tilbyder lektiehjælp og undervisning på alle klassetrin i læsning, stavning, grammatik, matematik, engelsk og tysk samt forberedelse til 9. klasses afgangseksamen. Vores lektiehjælp bliver individuelt tilpasset hver elev.

Lektiehjælpen foregår på Frederiksberg og har elever fra hele København.

Vi har mere end 20 års erfaring og har gennem årene hjulpet i tusindvis af elever med stor succes.

Professionel lektiehjælp

Få professionel lektiehjælp i København til dit/dine barn/børn. Vi står klar til at hjælpe dit barn videre!

Lærerne hos Studiehuset FEGU

christian marianne sofie
susanne solene jacob Jan
Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Effektiv og anerkendt studiemetode og lektiehjælp

Al vores undervisning og lektiehjælp både i læsning, stavning, grammatik, matematik, engelsk og tysk foregår individuelt, dvs. vi finder ud af på hvilket trin eleven er og laver så et skræddersyet program, der passer hertil. Denne måde at undervise på bruges over hele verden med stor succes og bygger på L.R. Hubbard’s studiemetoder.

Vores kursusmateriale dækker undervisning helt fra 1. klasse og op til 9. klasses afgangseksamen. Vores undervisning foregår på en måde som gør, at eleven lærer gradvist. Der bliver lavet mange øvelser, og vi sikrer os, at alt hvad der læres også bliver forstået, så eleven bliver i stand til at bruge sin viden.

Studiemetoden er en metode til, hvordan man lærer noget, så man forstår det og kan bruge det. Det handler ikke om, hvad man lærer - metoden kan bruges i alt, man lærer.

Vi lægger stor vægt på, hvorfor man kan have gavn af at lære noget. Det gør vi, fordi formålet med at lære noget, grunden til at man lærer det, er en vigtig drivkraft. Interesserede og glade børn og unge lærer hurtigere og nemmere.

Når man ved, hvad man kan anvende et emne til, og hvorfor det læres, stiger interessen for at lære det som regel - og det gør indlæringen nemmere og sjovere.

Metoden har nogle redskaber til at trænge igennem de stops og barrierer, der forhindrer eleven i at forstå det, man studerer. Herunder spiller opklaringen af ords faktiske betydninger (definitioner) en stor rolle.

*FEGU er en forkortelse for Foreningen for Effektiv Grunduddannelse - kendt for sine gode undervisningsresultater siden 1975!