Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Studiehuset fegu maskot
logo

Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Studiehuset fegu maskot
Studiehuset - ordblindhed

Ordblind og svært ved at følge med?

I Studiehuset FEGU har vi i over 20 år lært elever at læse baseret på sprogets lyde, blandt dem mange med etiketten ”ordblind”. Ved hjælp af en test finder vi ud af præcist, hvori vores elevers udfordringer som ordblind består. Derefter tilrettelægger vi et individuelt undervisningsprogram, der forbedrer deres indlæringsevne betydeligt.

Kontakt os, hvis du har et barn, der har problemer med ordblindhed – bestil en gratis test eller ring på 38 87 86 26.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Ordblindhed bør ikke sætte grænser

Ingen ved rigtigt, hvad ordblindhed er – det eneste sikre i forbindelse med ordblindhed er, at det gør livet svært for dem, der har det. Der ligger oftest reelle læseproblemer bag betegnelsen, hvilket betyder at man som ordblind skal arbejde mere intensivt med at læse og stave.

Ligesom nogle er gode til sport og andre ikke, nogle til at være kunstneriske, andre ikke, så gør disse forskelle sig også gældende på det sproglige område. I Studiehuset har vi mange gange oplevet, at det er muligt at overvinde ordblindhed. Vi kan direkte henvise til elever eller forældre, som har oplevet, at problemet blev mindre og nogle gange helt forsvandt.

Bestil en test og få hjælp til ordblindhed

Har dit barn som ordblind store udfordringer i skolen og svært ved lektierne, så bestil en gratis konsultation og lad os lægge en plan sammen for, hvordan vi får hjulpet dit barn til en nemmere skolegang. Du er også velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe ved ordblindhed – ring på 38 87 86 26.