Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Problemer med grammatik eller svært ved at stave?

I Studiehuset FEGU tilbyder vi individuelle kurser i grammatik og stavning. Vi har mere end 20 års erfaring og kan ud fra vores test lægge et individuelt forløb, der hurtigt giver dig en god forståelse af grammatik.

Kontakt os for spørgsmål, råd og vejledning
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

  • Skræddersyede forløb
  • Hurtige fremskridt
  • Undervisere med erfaring

Kontakt os, hvis du vil være bedre til grammatik eller du eller dit barn har behov for et stavekursus - bestil en gratis test eller ring på  38 87 86 26 .

Vi gør det nemt at lære

Vores kurser i grammatik og stavning er meget enkle og meget grundige. På vores grammatikkurser får du eksempelvis hurtigt en god forståelse af grammatikken, hvilket gør det meget nemmere for dig at formulere dig uden stavefejl. Det vil også give dig et godt grundlag for bedre at kunne lære og forstå andre sprog som eksempelvis engelsk eller tysk.

Individuelle kurser i grammatik og stavning

Vores undervisning er individuel og tilrettelagt efter vores elevers behov. Derfor tester vi alle vores elever inden start, så vi kan finde det rette niveau og hurtigt finde ud af, hvor og hvordan vi skal sætte ind. Ud fra testen laver vi en personlig undervisningsplan, der hurtigt forbedrer dine evner i grammatik eller stavning.

Vores undervisning foregår 2 gange ugentligt og 2 timer ad gangen. Vi underviser alle hverdage om eftermiddagen og kan også tilbyde undervisning i weekenden. Efter testen finder vi sammen nogle faste undervisningsdage.

Bestil en gratis test i dag

Vil du blive bedre til grammatik eller har du eller dit barn brug for et stavekursus, så bestil en gratis test ved at udfylde kontaktboksen. Du kan også ringe til os og aftale tid til en test - ring på  38 87 86 26 .