Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Få hjælp til matematik, når matematikken er svær

Kontakt os for spørgsmål, råd og vejledning
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

I Studiehuset FEGU tilbyder vi hjælp til matematik med individuelle kurser og lektiehjælp. Ved hjælp af en test finder vi ud af præcist, hvor der er problemer. Derefter kan vi lave et skræddersyet undervisningsprogram, der vil føre op til det matematikniveau, der er brug for.

  • Individuel matematik lektiehjælp
  • Hurtige resultater
  • Erfarne undervisere

Kontakt os, hvis der er problemer med at lære matematik - bestil en gratis test eller ring på  38 87 86 26 .

Vi gør matematik til en leg

Få skræddersyet undervisning, der virker og bliv bedre til matematik i dag. Med vores matematikkurser får vores elever hurtigt en god forståelse for faget, så det bliver en leg selv at løse de svære opgaver.

Jeg har lært alt matematik bortset fra plus og minus, som jeg kunne i forvejen. Nu kan jeg gangetabellerne, dividere, målestoksforhold, potens, ligninger, algebra, procent og brøker. Det går meget bedre i skolen. Nu er jeg faktisk en af de bedste i matematik i min klasse, så jeg er rigtig glad for, hvad I har gjort for mig.

Hilsen Max Hother Sørensen

Se hvordan man ganger med et tocifret tal

Individuelle matematikkurser - hjælp til matematik

Som med alle vores andre kurser, gennemfører vi en test, før vi laver en personlig undervisningsplan. Med vores plan for hjælp til matematik, får vi hurtigt vores elever op på det niveau, der ønskes. Vi underviser intensivt i de punkter, hvor vores elever er svage, og vi går ikke videre, før eleven er sikker i sin viden og føler, det er pærenemt.

Undervisningen foregår optimalt 2 gange ugentligt og 2 timer ad gangen. Vi underviser alle hverdage om eftermiddagen og kan også give undervisning i weekenden.

Få en skoleglad elev

Uanset om det er procentregning, brøker eller ligninger, eleven har udfordringer med, så er vores erfarne og kompetente undervisere klar til at give individuel lektiehjælp til de områder, der er behov for at styrke hos den enkelte. Vi motiveres af at se vores elever opleve fremgang og genvinde skoleglæden. Vi har gennem mange år hjulpet flere tusinde elever til at blive sikre i matematik og andre fag i skolen på kort tid.

Hjælp til at regne rigtigt

Hos Studiehuset hjælper vi med at identificere de præcise vanskeligheder, den enkelte elev har. Dermed kan vi skræddersy undervisningen, så eleven får den nødvendige hjælp til matematik og støtte til de opgaver, der driller. Det er en effektiv metode, der passer til den enkelte og dermed er vores undervisere i stand til at hjælpe eleven med at træne de færdigheder, hvor eleven har specifikke udfordringer.

20 års erfaring i hjælp til matematik

Hos studieskolen tilbyder vi professionel undervisning fra 1.-9. klasse. Vores undervisning varetages af erfarne undervisere og bygger på gradvis læring inden for det enkelte emneområde. Vi sørger for mange målrettede øvelser og har fokus på, at den lærte viden bliver forstået, så den bagefter kan bruges i praksis. Det er en metode, vi har haft succes med gennem mange år.

Og hvem ved, måske bliver matematik det nye yndlingsfag på skoleskemaet, når først eleven får knækket koden til matematikkens magiske verden.

Bestil en gratis test og kom i gang nu

Få matematikhjælp her, udfyld kontaktboksen og få en tid til en gratis test. Du er også velkommen til at ringe til os og aftale tid til en test - ring på   38 87 86 26 .