Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Studiehuset fegu maskot
logo

Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Studiehuset fegu maskot
Studiehuset - Matematik

Er matematik svært? Få hjælp til matematik

I Studiehuset FEGU tilbyder vi lektiehjælp med individuelle kurser i matematik. Ved hjælp af en test finder vi ud af præcist, hvor der er problemer i matematik. Derefter kan vi lave et skræddersyet undervisningsprogram, der vil føre op til det matematikniveau, der er brug for.

  • Individuel lektiehjælp
  • Hurtige resultater
  • Erfarne undervisere

Kontakt os, hvis der er problemer med at lære matematik - bestil en gratis test eller ring på 38 87 86 26.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vi gør matematik til en leg

Med vores matematikkurser får vores elever hurtigt en god forståelse for matematik, så det bliver en leg selv at løse de svære opgaver.

"Jeg har lært alt matematik bortset fra plus og minus, som jeg kunne i forvejen. Nu kan jeg gangetabellerne, dividere, målestoksforhold, potens, ligninger, algebra, procent og brøker. Det går meget bedre i skolen. Nu er jeg faktisk en af de bedste i matematik i min klasse, så jeg er rigtig glad for, hvad I har gjort for mig.""

HILSEN MAX HOTHER SØRENSEN

Se hvordan man ganger med et tocifret tal

Individuelle matematikkurser - hjælp til matematik

Som med alle vores andre kurser, gennemfører vi en test, før vi laver en personlig undervisningsplan. Ved hjælp af planen får vi hurtigt vores elever op på det niveau i matematik, der ønskes. Vi underviser intensivt i de punkter, hvor vores elever er svage, og vi går ikke videre, før eleven er sikker i sin viden og føler, det er pærenemt.

Undervisningen foregår optimalt 2 gange ugentligt og 2 timer ad gangen. Vi underviser alle hverdage om eftermiddagen og kan også give undervisning i weekenden..

Bestil en gratis test og kom i gang nu

Få hjælp til matematik, udfyld kontaktboksen og få en tid til en gratis test. Du er også velkommen til at ringe til os og aftale tid til en test - ring på  38 87 86 26.