Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Studiehuset fegu maskot
logo

Telefon: 38 87 86 26

Vi har åbent på telefonen alle

dage mellem 14:00 og 20:00

Studiehuset fegu maskot
Studiehuset - Engelsk/tysk

Har du svært ved sprog?

I Studiehuset FEGU tilbyder vi lektiehjælp på individuelle kurser i engelsk og tysk. Ved hjælp af en test finder vi ud af præcist, hvor dine udfordringer ligger. Derefter kan vi lave et individuelt undervisningsprogram, der vil føre dig op til det niveau i engelsk eller tysk, du har brug for.

  • Skræddersyet undervisning
  • Hurtige forbedringer
  • Erfarne undervisere

Kontakt os, hvis du vil forbedre dine engelsk eller tysk kundskaber - bestil en gratis test eller ring på 38 87 86 26.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Bliv bedre hurtigt

Vores kurser i engelsk og tysk er bygget op på en meget enkel måde, så du fra første time begynder at snakke sproget. Vi gennemgår de områder, som vi af erfaring ved giver de fleste problemer.

Du vil meget hurtigt begynde at mærke fremgang og føle dig mere sikker i at bruge sproget. Vi kan føre dig op fra begynderniveau, til at du kan bestå en 9. klasses afgangseksamen.

"I was very happy to be with you. I have learnt a lot, and I think, that I have become very good at English. I do much better in the school now. Thank you very much."

Love from Camilla Christensen

Individuelle kurser i engelsk og tysk

Som med alle vores kurser, gennemfører vi en test, hvor ud fra vi laver en personlig undervisningsplan. Ved hjælp af planen får vi dig hurtigt op på det ønskede niveau i engelsk eller tysk. Vi arbejder intensivt med de områder, hvor du har de største problemer, og vi går ikke videre, før du er helt sikker og føler, det er pærenemt.

Undervisningen i engelsk og tysk foregår optimalt 2 gange ugentligt og 2 timer ad gangen. Vi underviser alle hverdage om eftermiddagen og kan også undervise i weekenden.

Bestil din gratis test i dag

Vil du være bedre til engelsk eller tysk, så udfyld kontaktboksen og kom ind til en gratis test. Du er også velkommen til at ringe til os og aftale tid til en test i engelsk eller tysk - ring på 38 87 86 26.